tung förlust...

Eftersom vi bar väskorna idag är det även våran tur att skriva matchrapport här på bloggen.

Vi var riktigt taggade inför den här matchen och uppvärmingen kändes bra. Tyvärr börjar vi matchen dåligt, Montenegro gick upp till en 5 måls ledning efter knappa tio minuter (6-1). Vi tog timeout relativt snabbt och det blev en klar förbättring, 7-5 efter dryga 20min. I halvtid var resultatet 12-10 till Montenegro.
Andra halvlek startade vi betyldigt bättre. Vi hängde med i matchen men var udda målet efter hela tiden. Vid ställningen 19-18 verkade montenegro trötta och vi hade många chanser att kvittera. Tyvärr fick vi inte in bollen, missade viktiga passningar och lägen. Slutresultatet blev tillslut 23-20 till Montenegro.

Nu lägger vi denna matchen bakom oss och tar nya tag till morgondagens match då Angola står för motståndet.

Snart är det dags för middag som antagligen kommer se ut som alla andra dagar, men vi klagar inte. Kanske lite persikor idag?! Vem vet vad de kan slå till med. De kan ju skrälla..
Efter middagaen blir det möte om dagens match samt morgondagen. Sedan väntar lite lek - mördarleken med Uffe.