BÄÄÄÄH!

Lite mer om dagens match! De svenska tigrarna var återigen på G och vi inledde matchen med en 4-0 ledning. Från det trampade vi på genom hela matchen som både hade sina toppar och dalar. Mest toppar! Försvaret var inte riktigt detsamma som matchen mot Rumänien men med våra 39 bollar mot tysklands 31 så vann vi matchen solkart! Många var riktigt duktiga framåt i denna match och vår egen Hagga briljerade med både assist och en hel del egna mål. MEN eftersom att det är vi "pivotar" som bloggar ikväll så måste vi lyfta fram våra 8 linjemål! :)  Det var en skön match att vinna och som Åsa sa efter matchen så var det en riktig "moral-seger". GÖTT SVERIGE!


sjönsång



Ge mig ett P !
Ge mig ett I !
Ge mig ett Z !
Ge mig ett till Z !
Ge mig ett A !
Vad blir det ?
- PIZZA
Vad?
- PIZZAAAA!

Bussresan hem med en hel del tjat om pizza, slutade tyvärr resultatlöst. Istället väntade återigen en fantastisk middag på hotellet, tro det eller ej men idag var det FRITERAD KYCKLING som stod på menyn! (citat Ida:- Jäuuvligt otippat!)

Kvällen avslutades med frågasport och ÖVERSTE BRÄÄK! Den här gången så var det vi spelare som ställde ledarna mot väggen med en rad frågor om oss själva. De skulle para ihop påståenden (en per spelare) med namnet på den spelaren som de trodde passade in med påståendet. Medan de gissade gick vi spelare runt och lyssnade på deras "gissningar". Kul var det! Till vår besvikelse hade de inte många rätt. Kanske inte så konstigt med tanke på hur frågorna såg ut....några exempel?

- Vem av spelarna åt sniglar vid 2 års ålder?

- Vem utav spelarna har blivit bajsad i huvudet av en häst? Eller kanske...

- Vem utav spelarna har haft tuppkam?

Klura på de ni!

Kul, eller snarare SJUKT KUL, var det också när Åsa och Anna desperat försökte skrika bäh så högt de kunde! Två solkara vinnare av Överste bräk.

Nu väntar våra tomma väskor på packning, våra tomma sängar på sömn och den för en gångs skull tysta kyrkklockan på att vi ska gå och lägga oss. Så om ni morgonpigga är vakna imorgon kl 05.00 så lyssna efter kyrkklockorna och tänk på oss för ni kommer garanterat höra dem dåna ända härifrån Ungern!

Nu lägger vi ner pennan och bläcket, händerna på täcket!

Natti natti // Anna W och Elin (och lite Roxå och lite Ida me)





Pivot = M6/Linjespelare

Kommentarer
Postat av: kajsa

När ni kommer hem kommer ni få friterad bläckfisk,/lena

hahah, kul ;) lycka till mot frankrike !//sarah och lena

2009-08-20 @ 17:36:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0