KROSS!!

VI hoppades på en lika bra match som igår mot danmark, men det blev bättre. MYCKET bättre! VI krossade Rumänien idag, totalt. Efter ett grymt försvarsspel i första halvlek stod det 17-5 i pausvilan. Grymt! Försvarspelet var minst lika bra i andra halvlek, och slutresultatet blev 31-16. Glädje! Alla spelare visar verkligen idag hur bra vi är, och hur bra vårat lag är. Åsa och Anna var mcyket stolta äver oss liksom Per Johansson (A-landslagets tränare)  "Det här var det bästa försvaret jag någonsin sett på U-landslagsnivå någonsin" "Jag hade gåshud i pausen" Citerat från Per.

Ikväll njuter vi av segern, och tar med oss det här till mellanrundan då vi möter Tyskland och Ryssland. Men imorgon är det vilodag och resdag. Vi ska flytta från Györ till någon stad med långt namn som börjar på Sz........ Ungefär två timmar från Göyr.  Matcherna är tisdag och onsdag och sedan förflyttas vi tillbaka till Györ!
Även idag var våran stora fansskara med oss och hejade fram oss till segern! Efter matchen posade hela skaran i målet, se bilden till vänster.

Nu är det sovdag, och packningsdags. Men först kommer det lite bilder från matchen