Kvälla

Nu har de tyngsta lagt sig från matchen tidigare idag och det är skratt och leenden igen på hotellet. Efter middagen hade vi ett kvällsmöte där vi pratade om matchen och skulle stänga den och ta nya tag för morgondagen. Det är klart att Tyskland vinner vår grupp och vem som blir tvåa återstår att se men det är klart att vi blir fyra och då blir det nya matcher där vi kommer att slåss om platserna 5-8, där vi såklart ska göra vårt bästa!

Läget på hotellet just nu är dansbattle mellan tyskorna och vi svenskor. Jag vet inte riktigt vilka som vann den duellen men det bjöds tydligen på många fina moves. Nu försöker tyskorna byta till sig lite svenska tröjor men det blir nog lite svårt då tjejerna inte är nöjda med tyskatröjorna för de har inga tyskatryck utan bara adidaströjor.. Hur ska detta sluta?

Om ett tag är det läggdags och sedan är det frukost klockan 9 och därefter möte. Efter det är det fullt fokus på matchen och då är det inga kompisband till tyskorna, nu är det bara vinster som gäller för oss. In i matchkostymen och bli de svenska tigrarna!

Sov så gott allihopa!

/Emelie

Kommentarer
Postat av: Fam.Jan Bundsen

Upp med hakan tjejer!Ni har redan åstadkommit rubriker i Sverige med att slå Danmark och inte minst Rumänien!

Nu håller vi tummarna för er i matchen mot Tyskland.

2009-08-18 @ 23:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0