Tung förlust

Vi klev aldrig in i kostymen denna match. Ryskorna var hetare än oss idag, det kan vi erkänna. En tung början gjorde att vi fick jaga oss fram hela matchen vilket visade sig bli alldeles för tufft. Dem tog ledningen med 4-0 efter ca 5 min och under dessa minuterar missade vi alla våra bra lägen som vi spelade oss fram till. Vårt spel var det inget större fel på utan det var när vi skulle avsluta som vi fick problem. Vi kom hela tiden till lägen men glömde nästan bort att man också skulle få in bollen i mål. Den ryska målvakten gjorde en bra match, men vi gjorde det lite enkelt för henne och sköt för ärliga skott. 18-8 i paus kändes väldigt tungt, men vi gick in i andra halvlek med nya krafter för vi tänkte inte ge upp så lätt.

Det som vi hade problem med i första halvlek var deras andra fas och detta fortsatte även i andra halvlek. I uppställt försvar jobbade vi stenhårt och fick stundtals träff på dem, men så fort de fick upp sin fart gick det lite för fort.

Det känns tungt nu i efterhand men det som vi kan ta med oss från denna match är att vi aldrig gav upp. Vi vet även att vi kan mycket bättre än detta så vi hoppas på att matchen mot Tyskland i morgon kommer gå bättre.

Nu är det dags för mat och sedan är det möte om matchen så att vi kan knyta ihop den säcken och fokusera på morgondagens uppdrag.