7e plats...

Lite dålig uppdatering från våran sida, men nu har vi garanterat anlänt till Györ.. Gårdagens match mot Frankrike var en match vi inte alls kom upp i nivå och gick där ifrån med en tung förlust. Ingen tjej på planen var särskilt nöjd med lagets insats och stämningen på bussen hem var inte den bästa. Dock slutpratat om den matchen nu och över till något roligare, dagens match. Revansch match mot Holland om 7e-8e platsen, då vi hade möte dessa i första gruppspels matchen där vi tyvärr förlorade.. Idag visade vi upp helt andra kvalitéer och vi var som ett nytt lag om man jämför med både första matchen och gårdagens match. Vi tog kommandot redan från första början och höll den ganska stabil matchen igenom. Slutresultatet slutade på 36-29! Så idag är stämningen betydligt bättre och kvällen har inte annat än varit kanon då det har innehållit mycket skratt!
Då även en hel del klädesprövning har förekommit, allt från att låna klänningar till varandra till att målat varandra naglar.. Allt för att vara så snygga som vi bara kan till banketten imorgon!

Ledarna ställde upp med lite små kalas med inhandlat allt från chips, godis och dricka som vi mycket väl uppskattade i laget.. Där även en frågesport om ledarna förekom, allt från vem som hade åkt moppe i tonåren till vem som åt vad som liten! Där gick Fogel och Hagman som vinnare men dock så tog Eddie hem hela poängtävlingen under EM då hon lyckats skrapa ihop flest poäng under dessa två veckor.. Hon tilldelades ett vackert liten silverarmband, grattis till henne..





Nu ska vi strax gå och lägga oss, imorgon väntas bronsmatch och finalmatch direkt efter är det bankett som gäller!

Vi tackar så mycket för oss i dessa två veckor och vi slutade på en go 7e placering, något vi får trots allt vara rätt nöjda med.. Vi har blandat med riktigt fantastiskta insatser till väldigt dåliga.. Kan vi komma upp i de höga nivån rakt igenom ett mästerskap så kan vi gå riktigt långt! Nu framöver väntas ett kval till VM som nästa sommar går i Sydkorea.. Där vi svenska tjejerna tänkt delta..

På måndag morgon går första flyget hem mot Sverige, de flesta här ska tycka att de ska bli riktigt skönt att komma hem och få slippa den friterade maten här som de gillat att bjuda på.. Bland annat friterad ost, friterad svamp, friterad kyckling, friterad fisk osv... MUMS! Ska bli skönt att komma hem vilket som, att få sova i sin egna säng är något vi två saknar i alla fall..

På återseende,

/ Hagman&Bundsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0